Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΕΛΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΛΗΞΗΣ « DIVE IN DIVERSITY 2022» ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, 4-8.10.2022

H ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ συνδιοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά υπό την αιγίδα της «Ομοσπονδίας Αργώ», την τετραήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στο μήνα εορτασμού της Ψυχικής Υγείας, «Dive in Diversity», στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ “Εnviromental Adaptation” σχετικά με την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας και Ψυχικά Πασχόντων σε περιβαλλοντικά ζητήματα και στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Εκτός από την ομάδα έργου, στο festival συμμετείχαν επαγγελματίες ψυχικής υγείας από φορείς ψυχικής υγείας της Ελλάδος, καθώς και άτομα με ψυχικές δυσκολίες. Παράλληλα, στο festival έλαβαν χώρα βιωματικά εργαστήρια με βάση τα εργαλεία των Οδηγών που δημιουργήθηκαν κατά το έργο και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα άτομα με ψυχικές δυσκολίες, όπως η χρήση του Επιτραπέζιου παιχνιδιού που επίσης κατασκευάστηκε από τον συνεργάτη ΑμΚΕ ΚΙΝΗΤΡΟ.

Σημαντική συνιστώσα στην εκδήλωση ήταν και η δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, η οποία άνθισε και μέσα από την επίσημη Τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε στις 07/10/2022 στη Βίτσα, με τη συμμετοχή καλεσμένων φορέων από τα Ιωάννινα.

Βασικός σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση πολιτών αλλά και επαγγελματιών ψυχικής υγείας σχετικά με την Κλιματική Αλλαγή.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *